Portál pro vhodné uveřejnění používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto Portálu s tím souhlasíte. Další informace

Váš prohlížeč byl detekován jako unknown . Pro bezchybnou funkčnost tohoto Portálu je vyžadován některý z následujících prohlížečů:

„V 00555 – Posílení inovační výkonnosti rodinného podniku směřujícího k udávání trendu na trhu jemného křehkého pečiva – dodávka technologií“

Výpis systémových zpráv

Datum uveřejnění 03.01.2022  
Označení verze Aktuální  (28.01.2022 14:11:04)
Systémové číslo P22V00000009
Stav zakázka neukončena (Aktuální zadávací řízení)
Veřejné zakázky

Registrace DODAVATELE Registrovat se

Registrujte se ZDARMA v Centrální databázi dodavatelů pro informace o dalších veřejných zakázkách včetně těch, které nenajdete ve Věstníku VZ.


Informace o veřejné zakázce

Název zakázky „V 00555 – Posílení inovační výkonnosti rodinného podniku směřujícího k udávání trendu na trhu jemného křehkého pečiva – dodávka technologií“
Druh Dodávky
Popis Zadavatel si vyhrazuje právo rozdělit zakázku na jednotlivé části mezi více účastníků.
Zakázka je rozdělena na 3 části přiměřeně v souladu s § 35 zákona o zadávání veřejných zakázek. Nabídky mohou být předkládány na celou zakázku nebo na její jednotlivé části v návaznosti na níže uvedené rozdělení. Každá část bude hodnocena samostatně.
Zakázka je rozdělena na následující 3 části:
1) Část 1: Šoker
2) Část 2: Dvoukomorový chladicí box automatického kynutí
3) Část 3: Elektrická sázecí pec
Účastník může podat nabídku na jednu z těchto výše uvedených částí zakázky, případně na dvě části zakázky nebo na všechny části zakázky. V rámci každé části zakázky musí být účastníkem nabídnuto vždy kompletní plnění konkrétní části zakázky.
Předmětem plnění této zakázky je dodání plnění předpokládaného v rámci dotačního projektu Posílení inovační výkonnosti rodinného podniku směřujícího k udávání trendu na trhu jemného křehkého pečiva, registrační číslo CZ.01.1.02/0.0/0.0/21_373/0027185.
Technické parametry jsou následující s tím, že zadavatel umožňuje jejich modifikaci při zachování principu, kdy výkonové a rozsahové parametry jsou stanoveny jako minimální a příkonové, rozměrové a váhové parametry jako maximální, pakliže není u konkrétního parametru uvedeno něco jiného, s tolerancí tak, aby zařízení mohlo být instalováno v místě pro toto zařízení určeném.
Tato zakázka zahrnuje i dopravu, montáž, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy v místě určeném zadavatelem. Vybraný dodavatel zodpovídá za to, že zakázka (respektive její dílčí část) bude dodána kompletní a bude obsahovat všechny díly potřebné k bezvadnému provozu. Pro výrobu budou použity pouze originální (nerepasované) komponenty.
Technická specifikace stanovuje základ minimálních požadavků na funkci, výkony, životnost apod.
Obsahuje-li ZD nebo její přílohy konkrétní obchodní názvy či značky, jedná se pouze o vymezení požadovaného standardu a zadavatel umožňuje i jiné technicky a kvalitativně srovnatelné řešení.

1) Část 1: Šoker
Technická specifikace pekařského šokeru ke zmrazování produktu
 Maximální rozměr š.2510 x h.2510 x v.2680 mm
 Vnitřní kapacita – 2x pekařský vůz 650x1000 mm
 Materiál – nerez ocel
 Vyhřívaný rám dveří
 Provětrávání podlahy
 Kapacita proudění vzduchu cca 26000 m3/hod
 Teplotní rozsah -35 st. C až -10 st. C
 Chlazení těsta 200 kg/hod z +25 stupňů na -5 stupňů
 Dvoustupňový polohermetický kompresor pro okolní teplotu od +30 st C
 Chladící výkon -20 st. C VT/45 st. C VT/+20 st. C
 Max příkon agregát do 25 kW
 Max příkon výparník do 35 kW
 Automatické odtávání

2) Část 2: Dvoukomorový chladicí box automatického kynutí
Technická specifikace pekařského chladícího boxu – 2 komory k automatickému řízení kynutí, přerušenému kynutí a kynutí čerstvých klonků, skladování krátkodobě zamražených polotovarů
 Maximální rozměr 1 komory 2300x6500x2400 mm
 Kapacita – 18 pekařských vozů 650x1050 mm
 Materiál – nerez ocel
 Propojení na VLAN a USB
 Vytápění rámu dveří
 Pochozí vrstva protiskluzová
 Možnost nastavení vlhkosti v rozsahu 40-99%
 Nastavitelný teplotní rozsah -25 st. C až +40 st. C
 Možnost změny programu během automatického režimu
 Samočistění trysek
 Úspora vody a energie
 Polohermetický kompresor pro teplotu od 30 st. C
 Chladící agregát Maximální příkon 10kW
 Chladící výkon -30 st C VT/45 st. C KT
 Chladící výkon -20 st. C VT/45 st. C KT
 Chladící výkon -10 st. C VT/45 st. C KT
 Možnost nastavení:
o chlazení
o mražení
o kynutí
o přerušované kynutí
o řízené kynutí s odpekem do 36 hodin
o uchování těsta

3) Část 3: Elektrická dvouetážová sázecí pec (sálavé pečení)
Technická specifikace
 Velikost pečné plochy 600x800 mm
 Jednotlivé ovládání etáže (2 display – 2 etáže)
 Kynárna součástí pece
 Výška etáže 200 mm
 El. Příkon do 5kW na etáž
Předpokládaná hodnota v Kč bez DPH nezveřejněna
Režim
Druh ZŘ Jiné
Hodnocení nabídek s využitím elektronické aukce Ne
Odpovědné zadávání Ne
Výsledek Uzavření jednorázové smlouvy
Hlavní místo plnění Jihomoravský kraj
Předmět CPV
  • Stroje na výrobu potravin, nápojů a pro zpracování tabáku
Datum ukončení příjmu nabídek 19.01.2022 14:00:00
URL detailu veřejné zakázky neuvedeno
Jedná se o veřejnou zakázku dělenou na části Ano
Jedná se o rámcovou dohodu Ne
Jedná se o zavedení DNS Ne
Dotovaná zakázka neuvedeno

Informace o zadavateli

Název MLÝN HEROLD spol. s r.o.
IČO 60730196
Adresa
Bulharská 1049
61200 Brno
Identifikátor profilu zadavatele ve VVZ Z2021-021595

Nahoru